Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pénztárgép bérlés

Elérhetőség: Elérhető

Online pénztárgép bérlés szolgáltatásunkat  akár egészen rövid időre is (1 hét) gazdaságosan veheti igénybe. Vásárokra, kiállításokra, fesztiválokra, kitelepüléshez ajánlunk online pénztárgépeinket. Az éppen aktuális bérelhető géptípusokról érdeklődjön telefonon a 06-66-529-700 –as számon vagy e-mailben a kereskedelem@intertechnika.hu címen.

20.000 Ft + ÁFA ( 25.400 Ft )

Leírás és Paraméterek

Az online pénztárgép alkatrészcsere nélkül átszemélyesíthető az Ön vállalkozására, Önnek nem szükséges adatkommunikációs szerződést kötnie és adatkommunikációs díjat fizetnie havonta, mert azt a bérbeadó, az Intertechnika Kft. fizeti.

Szükséges dokumentumok a Bérleti szerződés megkötéséhez:

  • Átszemélyesítési kód (NAV-tól kell igényelni ügyfélkapun keresztül)
  • Az aláíró személyigazolványa
  • Cégkivonat
  • Egyéni vállalkozás esetén vállalkozói  igazolás

ÁRAK:

Minimum költség: 20.000 Ft + ÁFA (bruttó 25.400 Ft) (1-7. nap) Tartalmazza: pénztárgép átszemélyesítését, bérleti díjat 1 hétre , az adatkommunikációs költséget.

További költségek: 8.naptól 500 Ft +Áfa /nap

Letéti díj: 25.000 Ft ÁFA mentes A pénztárgép lezárásáig, visszaszolgáltatásáig marad a Bérbeadónál, az esetleges javítások fedezetéül. A letéti díj kizárólag a bérlet tárgyát érintő (a PTK. szabályai szerint a Bérlőt terhelő) javítási költségekre használható fel, illetve a bérleti időszak végén visszajár a bérlőnek.