Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samsung NR-440 online pénztárgép

Elérhetőség: Előrendelhető
Nagy forgalmú üzleteknek ajánljuk ,az NR-440 típus  a Samsung egyik legfejlettebb pénztárgépe.  Vonalkódolvasóval, mérleggel, kasszafiókkal, valamint PC-vel összekötve  árukészletet és számlázást is kezelhetünk egyszerre.
149.500 Ft + ÁFA ( 189.865 Ft )
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

 A fokozott igénybevétel mellett is megbízhatóan működő készüléket nagy forgalmú üzletek számára tervezték. Forgatható vevőoldali kijelzővel és teljes magyar nyelv támogatással van felszerelve, melynek segítségével tájékoztathatja vásárlóit. Számítógéppel összekötve akár az árukészletet is nyomon követheti. Az NR-440 a legnagyobb nyomtatási sebességű pénztárgépünk, melyben a nyugták kiállításáról egy csendes hőnyomtató gondoskodik. Rengeteg perifériával összekapcsolható, többek között számítógép, digitális mérleg, vonalkódolvasó, kasszafiók, terminál csatlakoztatását támogatja. Lehetővé teszi az USB kulcsos AEE mentést így könnyedén nyomon tudja követni a forgalmat.

 • Engedély száma: A155
 • Méret (szélesség x mélység x magasság): 400* 450* 226 mm
 • Tömeg: 14,5 kg
 • Kijelző: A magyar ABC betűinek a kezelésére képes, vevőoldali kijelzője kihúzható és forgatható , ezáltal a vásárlók bizalmát is növelheti, mivel jól olvashatóak a fogyasztó számára fontos információk.
 • Nyomtató típusa: Az NR-440 a legnagyobb nyomtatási sebességű pénztárgépünk. A nyugtákat egy csendes hőnyomtató segítségével készíti el, melynek a fenntartási költsége rendkívül alacsony.
 • Papírméret (szélesség): 57,5 mm
 • Kezelhető pénztárosok száma: 30
 • Kezelhető árucikkek száma: 1200
 • Kezelhető gyűjtők száma: 12
 • Billenytyűzet: strapabíró beépített nyomógombok változtatható feliratokkal. Billentyűzetkiosztása logikusan felépített és átlátható.
 • Csatlakoztatható: számítógép (a forgalmi adatok valós idejű továbbítására is képes) digitális mérleg (Cas ER és Aclas PS1 típusok), vonalkódolvasó, bankkártya terminál, USB kulcs az AEE mentéshez
 • Garancia: 1 év

A Sim kártya adatkapcsolati szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok:

Cég esetében:

·         Cég nevére szóló üzembehelyezési kód

·         Aláírási címpéldány

·         Cégkivonat

·         Aláíró személyes okmányai

Egyéni vállalkozó esetében:

·         A vállalkozó nevére szóló üzembehelyezési kód

·         Önkormányzat által kiadott regisztrációs lap, vagy vállalkozói igazolvány

·         Aláíró személyes okmányai

Fontos! Pénztárgépet átadni és postázni jogszabályi előírás alapján kizárólag a vállalkozás kódjával történő beüzemelés után érvényes adatkapcsolattal (szerződéssel) áll módunkban. Ehhez elengedhetetlen, hogy feltudjuk Önnel venni a kapcsolatot, a további adat és irat egyeztetés miatt. Szíves megértésüket köszönjük!

Hasonló termékek

Előrendelhető

Samsung NR-300 online pénztárgép

127.500 Ft + ÁFA (161.925 Ft)
Előrendelhető

Samsung NR-240 online pénztárgép

119.500 Ft + ÁFA (151.765 Ft)