Hívjon bennünket bizlommal!

06/66 529-700

A Zebra Symbol LS2208-as lézerolvasója, Magyarország egyik legjobb ár/teljesítmény arányú és általános célú vonalkódolvasója!

Kis méreteű, erős, strapabíró szerkezetű , amely garantálja önnek a készülék hosszú élettartamát. 100 scan/sec olvasási sebessége ebben a kategóriában, pedig abszolút világelső. Ezeknek a tulajdonságoknak a segítségével nem csak kisboltok kasszáinál történő azonosítást teszi egyszerűvé és zökkenőmentessé, de a hagyományosan pontos lézertechnika segítségével megállja helyét a nagy bevásárlóközpontokban, vagy könnyűipari alkalmazásokban is. Kiválóan alkalmas kiegészítő olvasói feladatok ellátására nagyobb bevásárlóközpontokban, kereskedelmi egységekben, szaküzletekben, ahol nem minden terméket lehet feltenni a futószalagra.

Valamennyi 1 dimenziós kódot felismeri, illetve fel van készítve az új kereskedelmi kód (RSS) olvasására. Támogatja a magyar billentyűzet kiosztást is, ami megszünteti a 0 – ö problémát. Az olvasást hanggal illetve a tetején lévő LED segítségével fényjelzéssel is jelzi a felhasználónak.

A készülék ára tartalmaz egy hattyúnyakas asztali tartót is. Az intelligens állvány segítségével kéz nélküli olvasás válik lehetővé.

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

Symbol vonalkódolvasó PS2 kábeles

  • Cikkszám: Symbol LS2208-PS2
  • Készlet információ: Készleten
  • 29 906Ft + ÁFA