Hívjon bennünket bizlommal!

06/66 529-700

Kasszarendszer telepítése

Programjainkat 22 éve fejlesztjük, több száz üzletben sikeresen használják. A program vonalkód alapon működik, de lehetőség van gyorskód vagy megnevezés szerint is kiválasztani a megfelelő terméket. A rendszer biztonsággal követi a készlet és pénzmozgásokat, megakadályozva mindenfajta visszaélést, miközben teljes körű lekérdezési lehetőségeket biztosít a forgalmakról is. Külső modullal webáruház kapcsolat is lehetséges.

Lehetőség van több bolt esetén az üzletek távoli menedzselésére, távoli bevételezésre, a forgalmak lekérdezésére is. A JUTA-Soft Kft Online rendszereit az új törvényi szabályozások, a modern értékesítés automatizálódása és az ennek kapcsán felmerülő új vásárlói igények hívták életre. Kassza rendszerereink különböző hardverkonfigurációkat tesznek lehetővé, melyet a felhasználó igényeinek, szükségleteinek megfelelően, lehet összeállítani, melynek végeredményeként egy könnyen kezelhető, az eladási műveleteket gyorsan, gördülékenyen lebonyolító rendszer birtokába kerül a felhasználó.

Kasszarendszereinkkel jelentős mértékben növelheti az értékesítés hatékonyságát, annak ellenére, hogy a kiépítése nem igényel komoly befektetést. Rendszereinket egyaránt ajánljuk élelmiszereket, divatcikkeket, műszaki cikkeket forgalmazó üzletek számára. Rendszereink a Nemzeti Dohányboltok és trafikok számára is tökéletes választást jelenthetnek, mivel nyugtát és számlát is tudnak kiállítani, tudják kezelni az azonos kódon szereplő különböző termékeket és az egy termékhez kapcsolódó különböző árakat is. Az NDN Zrt által hitelesített háttérprogramunkkal összekapcsolva, az NDN felé történő adatszolgáltatást is el tudja végezni a rendszer.


Az általunk forgalmazott kasszerendszerek részletes bemutatása:

Online POS kasszarendszer

JUTA-Micra pénztárgép rendszer