Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

XEROX WORKCENTRE 3335DNW MONO Multifunkciós eszköz, ADF

Csatlakozás: Wifi, LAN, USB
Automatikus kétoldalas nyomtatás
Nyomtatási sebeség: 33 oldal / perc
Garancia: 36 hónap, márkaszervizben
Funkciók: Nyomtató, Másoló, Szkennel, FAX
Szkennelés célja: PC
Érintő kijelző
Szkennelésnél automatikus lapadagolás ADF segítségével, max. 22 lapig

Teljes specifikáció: https://intertechnika.shoprenter.hu/custom/intertechnika/image/data/product/PDF/xerox_3330_3335_3345_spec.PDF

103.545 Ft + ÁFA ( 131.502 Ft )

Leírás és Paraméterek

Vezeték nélküli kapcsolat.

A beépített Wi-Fikapcsolat lehetősége a készülék alapfunkciói közé tartozik. Mivel nincs szüksége kábelre, nyomtatóját vagy többfunkciós berendezését oda helyezheti, ahol szüksége van rá. Wi-Fi telepítési varázslója és a Wi-Fi Print Setup (WPS) nyomtatóbeállító alkalmazás segítségével a kapcsolat biztonságosan és könnyedén létrehozható. A Wi-Fi Direct alkalmazásnak köszönhetően pedig a mobileszközök is közvetlenül és biztonságosan tudnak a készülékhez kapcsolódni. Egyre mobilabb. Az Apple® AirPrint™, a Google Cloud Print™, a Xerox® Print Service Plug in for Android™ és a Mopria® támogatásával e-maileket, fotókat és más fontos dokumentumokat nyomtathat késedelem és bonyolult beállítási lépések nélkül a mobileszközök széles választékáról.


Készen áll a párosításra.

A kis hatótávolságú NFC technológia érintéses párosítási funkciója jóvoltából a dolgozók mostantól egyszerűen nyomtathatnak Android rendszerű mobiltelefonjukról vagy táblagépükről. Teljesítmény és termelékenység


Többfunkciós termelékenység.

A helytakarékos WorkCentre 3335/3345 többfunkciós nyomtatóval energiát és kellékköltségeket takaríthat meg, hiszen a készülék egyetlen kedvező árú gépben kombinálja a másolót, a nyomtatót, a színes szkennert és a faxkészüléket.


Kimagasló teljesítmény.

Rendkívüli feldolgozási teljesítményével és alapmemóriájával nyomtatási sebessége elérheti a 40 oldal/percet is, így az első nyomatot sokkal gyorsabban kézbe veheti.


Többet és tovább nyomtathat.

Az opcionális második papírtálcának köszönhetően egyszerre további 550 lapot tölthet be, ezáltal tovább nyomtathat megszakítás nélkül.


Megbízható tartósság.

A havi mintegy 80 000 nyomat készítésére is képes berendezés képes a nagy nyomtatási igényű környezetek kiszolgálására is.


Költséghatékonyság.

 A nagy kapacitású festékkazetták csökkentik a felhasználási költségeket, és kevesebb cserét igényelnek.


Működés egyetlen érintésre.

A WorkCentre 3335/3345 többfunkciós nyomtató nagy méretű, 4,3 hüvelykes, színes érintőképernyőjén a gép melletti feladatok még egyszerűbben elvégezhetők.


Bárhol, bármikor, bárhogyan.

Közvetlenül a gép mellől e-mailbe szkennelheti dokumentumait, illetve USBmemóriaeszközre szkennelhet vagy arról nyomtathat. Sőt, néhány egyszerű lépést követve akár közvetlenül a „felhőből” is kinyomtathatja a dokumentumokat.


Könnyen kezelhető.

A Xerox® CentreWare® Internet Services programmal közvetlenül a számítógép böngészőprogramjából tudja a készülék adminisztrációs jogosultságait távolról, egyszerűen kezelni.

Hasonló termékek