Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EPSON TM-T88VI (112) BLOKKNYOMTATÓ

Elérhetőség: Előrendelhető

Csatlakozás: USB, LAN, RS-232
Nyomtatási sebeség: 350 mm/sec
Garancia: 48 hónap, vásárlás helyén
Technológia: Thermo direkt
Papír méret: max. 80 mm

Teljes specifikáció (angol): https://intertechnika.shoprenter.hu/custom/intertechnika/image/data/product/PDF/espon_TM_T88VI_spec_en.pdf
 

91.114 Ft + ÁFA ( 115.715 Ft )
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A korszerű Epson T88VI számlanyomtató gyors nyomtatást biztosít, nagyon megbízható, és olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek támogatják az együttműködést a hagyományos PC-alapú, web- és táblagépalapú POS szolgáltatásokkal. Az internetes és táblagépalapú POS szolgáltatások előnyeit a jelenlegi alkalmazásaik megtartása mellett kihasználni kívánó kiskereskedelmi és vendéglátóipari vállalkozások számára ideális TM-T88VI a piacon elérhető legfejlettebb funkciókkal ideális megoldást biztosít bármilyen méretű, ügyfelekkel foglalkozó vállalkozás számára.


Együttes használat

A TM-T88VI több, különböző interfésszel rendelkező eszközről képes nyomtatni, többek között számítógépről, internetről és táblagépről.

Így a felhasználók fenntarthatják a hagyományos rendszert, vagy úgy térhetnek át könnyedén táblagép- vagy internetalapú megoldásra, hogy nem veszítik el a hozzáférést a korábban létrehozott rendszerekhez.


Webjelző-támogatás

A webjelző1 egy olyan BLE (Bluetooth low energy – kisteljesítményű Bluetooth) dongle, amely lehetővé teszi a táblagépek, okostelefonok és más mobileszközök számára a legközelebbi nyomtató érzékelését.

Több egységből álló megvalósítás esetén lehetővé teszi a felhasználók számára a hozzájuk legközelebbi nyomtató megtalálását.


Közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról

A Közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról funkció lehetővé teszi a nyomtatáshoz az adatok lekérését közvetlenül a webes kiszolgálóról. Ez használható olyan webes tartalmak közvetlen nyomtatására a T88VI segítségével, mint az online rendelések, kuponok és online lefoglalási alkalmazások.


NFC támogatás

Az NFC (kis hatótávolságú kommunikáció) lehetővé teszi, hogy a kompatibilis mobileszközök egyetlen érintéssel csatlakozzanak a nyomtatóhoz.

A TM-T88VI NFC funkciót használ az eszközök egyszerű csatlakoztatásához és a nyomtatás elindításához.


Nyomtatási sebesség

A nagy nyomtatási sebesség lehetővé teszi a gyorsabb tranzakciókat és segít csökkenteni a sorokat, így javítva a ügyfelek elégedettségét.

A TM-T88VI lenyűgöző 350 mm/s-os sebességet biztosít, hogy minimális legyen a várakozási idő.


Megbízhatóság

Maximálisan megbízható, és a négyéves jótállás teljes nyugalmat biztosít.

A TM-T88VI nyomtatóval még a nagy forgalmú helyeken sincs ok aggodalomra.


Papírtakarékos funkció

A TM-T88VI fejlett papírtakarékossági funkciókkal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hulladék akár 49%-os csökkentését is az olvashatóság romlása nélkül. Ezen opcionális funkciók közé tartozik a nem használt helyek eltávolítása, a vonalkód- és a karaktermagasság csökkentése. A TM-T88VI rányomtatja emblémáját a következő számlára, mielőtt elvágná az előtte lévőt, és fordított papíradagolással rendelkezik a maximális papírkihasználtság érdekében.

Hasonló termékek

Előrendelhető

EPSON TM-P80 (652) Hordozható BLOKKNYOMTATÓ

101.646 Ft + ÁFA (129.090 Ft)
Előrendelhető

DATECS DPP-350 Hordozható BLOKKNYOMTATÓ

75.512 Ft + ÁFA (95.900 Ft)