Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Online Pos Kasszarendszer

ONLINE POSKASSZARENDSZER

Növelje üzlete értékesítési hatékonyságát egy olyan rendszerrel, amit kifejezetten a vállalkozása igényeihez és szükségleteihez igazítva állítunk össze.

Dolgozzon egy könnyen kezelhető, az eladási műveleteket gyorsan, gördülékenyen lebonyolító rendszerrel, mellyel jelentősen csökkentheti a sorbanállás kellemetlenségeit és növelheti ügyfelei elégedettségét.

Online Pos kasszarendszer

Online Pos Kasszarendszer - Mit is jelent ez?

Az online POS kasszarendszer egy olyan modern értékesítési megoldást kínál, amiben az online pénztárgépet, kártyás fizetési lehetőséget és a vállalkozás számára szükséges kiegészítőket (pl: vonalkódolvasó, mérleg, kijelző) összekapcsoljuk. A különálló egységeket egy, készletkezelőként is funkcionáló, egyszerű kezelőfelülettel rendelkező szoftver köti össze. A rendszer érintőképernyővel, de akár egérrel és billentyűzettel is teljes mértékben vezérelhető, így minden felhasználói igényt ki tud elégíteni.

Kinek ajánljuk az Online POS Kasszarendszert?

A vonalkódos-gyorskódos értékesítés a kereskedelem szinte minden területén hatékonyabb munkavégzést eredményez, hiszen a gyorsabb kiszolgálás és a pontos készlet kezelés előnyei a kereskedelem teljes spektrumában jelentkeznek. Rendszerünket sikerrel alkalmazzák dohány boltok, élelmiszer és ruházati üzletek, ajándék boltok, elektronikai üzletek. Nézzen körül a környezetében, hogy hány terméken van vonalkód vagy QR-kód. Ezek az áruféleségek már most alkalmasak vonalkódos értékesítésre. Aminek pedig nincs vonalkódja, arra címkenyomtatóval készíthetünk egyet.

HOGYAN MŰKÖDIK A GYAKORLATBAN?

Tegyünk fel, hogy ön ABC-t üzemeltet. A példa kedvéért nézzük meg 1,48 kg banán értékesítését, hagyományos pénztárgép és POS kasszarendszer esetében.

Hagyományos pénztárgéppel

  • 1. A pénztárgép kezelője leméri mérlegen a terméket
  • 2. A mért értéket 2 tizedesjegy pontossággal beírja a pénztárgépbe
  • 3. Megnyomja a szorzás gombot
  • 4. Megkeresi, majd bírja a banán kilós árát
  • 5. Megadja a banán áfa gyűjtő számát
  • 6. Végül a készpénz gomb megnyomásával elindítja a fizetési folyamatot

POS kasszarendszerrel

  • 1. A pénztárgép kezelője ráhelyezi a terméket a mérlegre
  • 2. Az érintős monitoron megnyomja a mérleg gombot
  • 3. Kiválasztja a banán ikont
  • 4. Végül a készpénz gomb megnyomásával elindítja a fizetési folyamatot

Hagyományos pénztágép esetén a mért súly helyes beütése, illetve a termék aktuális árának és áfa kategóriájának fejben tartása a pénztárgép kezelő feladata, ami növeli a hiba lehetőséget. Online POS kasszarendszer használatával a termék súlyát és az árára vonatkozó, központilag beállított, adatokat a mérleg adatkábelen keresztül továbbítja a pénztárgép felé, ami természetesen gyorsítja a folyamatot, emellett csökkenti a beütési hiba lehetőségét.

A fenti példán túl, vonalkóddal ellátott termék esetében, még gyorsabb a folyamat. A kasszarendszer kezelőének mindössze annyi a feladata, hogy egyszerűen kézi szkennerrel beolvassa a termék vonalkódját és megnyomja a készpénz gombot. Ezzel együtt megspórolja a termék árazó géppel, egyesével történő beárazását, ehelyett elegendő termékenként 1 db polc címkét kinyomtatnia.

HOGYAN SEGÍTHET AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁNAK
EGY ONLINE POS KASSZARENDSZER?

Egyszerűen használható rendszer
Dolgozzon egy igazán egyszerűen használható rendszerrel

A rendszer érintőképernyővel, de akár egérrel és billentyűzettel is teljes mértékben vezérelhető, így minden felhasználói igényt ki tud elégíteni. A kasszarendszert vezérlő program egyszerűen használható és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, használata gyorsan tanulható.

Gyorsítsa fel értékesítését
Gyorsítsa fel értékesítését

A billentyűzettel és vonalkód olvasóval összekapcsolt rendszer rendkívül gyors eladást tesz lehetővé, így könnyedén elkerülheti a hosszú sorokat és az elégedetlen vásárlókat. A rendszerbe adómemóriás hőnyomtató kerül, ami villámgyors nyomtatást tesz lehetővé, automatikus papírvágással és könnyített papírbefűzéssel.

Szabja vállalkozási igényeire
Szabja vállalkozási igényeire

Rendszereinkhez nagyszámú kiegészítő áll rendelkezésre. Csatlakoztathatóak kasszafiókok, vonalkódolvasók, pultszkenner sőt akár digitális mérleg is. Legyen szó egy komplex minden igényt kielégítő rendszerről vagy egy kompakt kis helyen is jól használható megoldásról, kollégáink megtalálják az Ön vállalkozása számára legideálisabb megoldást.

Kövesse nyomon üzlete forgalmát
Kövesse nyomon üzlete forgalmát

A POS kasszarendszer készletkezelő rendszere nyilvántartja a készleten lévő mennyiséget. Ön egyszerűen nyomon követheti, hogy aznap, vagy az adott hónapban pontosan miből mennyit adott el, ezzel megkönnyítve az optimális mennyiségű áru beszerzést, elkerülve a készlethiányt vagy éppen a túlrendelést.

A legkisebb üzletektől a legnagyobbakig
A legkisebb üzletektől a legnagyobbakig

Szeretne cikktörzset használni, ellenőrizni a korábbi bizonylatokat, zárásokat feladni a könyvelésnek, egyszerűsített számlanyomtatást külön nyomtató nélkül, NDN adatszolgáltatást? A kasszarendszeren futó számítógépes program széleskörű felhasználási lehetőséggel rendelkezik. Tökéletes választás lehet a kis élelmiszerüzletektől, egészen az üzletházakig, bevásárlóközpontokig, sőt akár Nemzeti Dohányboltok számára is.

Kezelje egyszerűen a kedvezményeket
Kezelje egyszerűen a kedvezményeket

Biztosítson vásárlóinak kedvezményeket és kezelje ezeket a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben. A rendszereinken futó programmal többféle kedvezménytípust is használhat: tétel kedvezmény, részösszeg kedvezmény, vevő kedvezmény, 2+1 kedvezmény, mennyiségi kedvezmény, sőt akár pontgyűjtésre is biztosíthat lehetőséget.

Telefon egyenleg feltöltés? Mondjon rá igent!
Telefon egyenleg feltöltés? Mondjon rá igent!

Bővítse ki üzlete szolgáltatásait mobiltelefon feltöltéssel. Kasszarendszerink lehetőséget biztosítanak mobilegyenleg feltöltésre is az IPS rendszerén keresztül.

Használjon ön is online pos kasszarendszert
HASZNÁLJON ÖN IS ONLINE POS KASSZARENDSZERT

Amennyiben új kasszarendszer bevezetésén gondolkodik vagy esetleg felkeltettük érdeklődésest, keresse fel bizalommal ügyfélszolgálatunkat vagy látogasson el üzletünkbe. Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, így biztos lehet abban, hogy megtaláljuk vállalkozása számára a lehető legoptimálisabb rendszerkonfigurációt.

Kérje ingyenes árajánlatunkat és dolgozzon a tökéletes rendszerrel!