Hívjon bennünket bizlommal!

06/66 529-700

Pénztárgép bérlés

Online pénztárgép bérlés szolgáltatásunkat  akár egészen rövid időre is (minimum 10 nap) gazdaságosan veheti igénybe. Vásárokra, kiállításokra, fesztiválokra, kitelepüléshez ajánlunk online pénztárgépeinket. Az éppen aktuális bérelhető géptípusokról érdeklődjön telefonon a 06-66-529-700 –as számon vagy e-mailben a kereskedelem@intertechnika.hu címen. Az online pénztárgép alkatrészcsere nélkül átszemélyesíthető az Ön vállalkozására, Önnek nem szükséges adatkommunikációs szerződést kötnie és adatkommunikációs díjat fizetnie havonta, mert azt a bérbeadó, az Intertechnika Kft. fizeti.

Szükséges dokumentumok a Bérleti szerződés megkötéséhez:

  • Átszemélyesítési kód (NAV-tól kell igényelni ügyfélkapun keresztül)
  • Aláírási címpéldány, amennyiben nem az aláíró jár el, meghatalmazás,
  • Az aláíró személyigazolványa
  • Cégkivonat
  • Egyéni vállalkozás esetén vállalkozói vagy igazolás a tevékenységről

ÁRAK:

Minimum költség: 15.000 Ft + ÁFA (bruttó 19.050 Ft) (1-7. nap) Tartalmazza: pénztárgép átszemélyesítését, bérleti díjat 1 hétre , az adatkommunikációs költséget.

További költségek: 8.naptól 500 Ft +Áfa /nap

Letéti díj: 25.000 Ft ÁFA mentes A pénztárgép lezárásáig, visszaszolgáltatásáig marad a Bérbeadónál, az esetleges javítások fedezetéül. A letéti díj kizárólag a bérlet tárgyát érintő (a PTK. szabályai szerint a Bérlőt terhelő) javítási költségekre használható fel, illetve a bérleti időszak végén visszajár a bérlőnek.