Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Villanyszerelés

CÉGES ÉS LAKOSSÁGI VILLANYSZERELÉS

Felújítaná lakását vagy modernizálná üzlete villamos hálózatát? Csupán néhány kapcsolót, lámpát kellene beszerelni, kicserélni?
Az Intertechnika Kft. segít megtervezni és kivitelezni elképzeléseit, megoldjuk felmerülő problémáit! Keressen minket bizalommal!

Online Pos kasszarendszer

VILLANYSZERELÉS BÉKÉSCSABA ÉS BÉKÉS MEGYE TERÜLETÉN

Képesítéssel rendelkező szakemberek

Szakképzett kollégáink, sok éves villanyszerelési tapasztalattal állnak rendelkezésére!

Kiemelt anyag- és minőséggarancia

Munkánkra és az általunk felhasznált anyagokra 12 hónap garanciát vállalunk.

Árajánlat, pontos és precíz munka

A munka megkezdése előtt árajánlatot adunk. A vállalt határidőket minden esetben betartjuk.

VILLANYSZERELÉS ÖNNEK, CÉGÉNEK!

Lámpák, kapcsolók, konnektorok, csengők bekötése és cseréje
Lámpák, kapcsolók, konnektorok, csengők bekötése és cseréje

Meghibásodott valami, esetleg szeretné megújítani lakossági villamoshálózati eszközeit, üzletében vagy otthonában? Kérjen ajánlatot és szakképzett kollégáink a lehető legrövidebb időn elvégzik a szükséges feladatokat!

Kismegszakító, FI-relé beépítése, cseréje
Kismegszakító, FI-relé beépítése, cseréje

Védje elektromos eszközeit és biztosítsa családtagjai, alkalmazottai biztonságát. Szakképesítéssel rendelkező szerelőink minden esetben a legjobb és legbiztonságosabb megoldásokat építik be Önnek.

Elektromos hálózat bővítése
Elektromos hálózat bővítése

Egy vagy több nagy fogyasztó például villanytűzhely, légkondicionáló üzembehelyezéséhez, szükség lehet az elektromos hálózat bővítésére. Szakértő kollégáink, felmérés és árajánlat adása után vállalják a házon belüli elektromos hálózat bővítést, akár régebbi épületek esetén is.

Elektromos problémák megkeresése, kiküszöbölése
Elektromos problémák megkeresése, kiküszöbölése

Vibráló lámpák, sercegő, szikrázó konnektorok, égett szag, elfeketedett kötődobozok - ezek a jelenségek mind elektromos hibát jelezhetnek, amelyek, szakember azonnali beavatkozása nélkül, könnyen elektromos tűzhöz vezethet otthonában vagy üzletében. Kollégáink a kiszállás során felderítik a probléma okát, majd szakszerű megoldásokkal kiküszöbölik a hibákat.

Érintésvédelmi problémák megszüntetése
Érintésvédelmi problémák megszüntetése

A súlyos balesetek elkerülése érdekében minden vállalkozás, cég és intézmény számára kötelező a rendszeres érintésvédelmi felülvizsgálat. Cégünk vállalja az érintésvédelmi problémák javítását, megszüntetését, hozzájárulva ön és környezete biztonságához.

Biztonságtechnikai rendszerek, riasztók, kamerák telepítése és szerelése
Biztonságtechnikai rendszerek, riasztók, kamerák telepítése és szerelése

Védje meg otthonát és üzletét az illetéktelen behatolóktól biztonságtechnikai rendszer segítségével! Kollégáink vállalják riasztók, kamerák és más biztonságtechnikai eszközök telepítését, a szükséges kül- és beltéri villanyszerelési feladatokkal együtt.

Világítás korszerűsítése LED szalagok beépítésével
Világítás korszerűsítése LED szalagok beépítésével

A LED szalagok megfelelnek a mai trendeknek, energiatakarékosak és hosszú élettartamúak. Felhasználásuk kül- és beltérben egyaránt lehetséges. Beltéren esztétikus, rejtett világításként funkcionálhatnak, míg kültéri LED-ek alkalmazása garantáltan felhívja a figyelmet a reklámfelületekre.

Kérjen ajánlatot Villanyszerelési szolgáltatásunkra
KÉRJEN AJÁNLATOT VILLANYSZERELÉSI SZOLGÁLTATÁSUNKRA

Ha precíz és megbízható szakemberre van szüksége villanyszerelési feladatok elvégzéséhez otthonában vagy üzletében, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ingyenes árajánlatot!