Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Start pénztárgép csomag

Elérhetőség: Elérhető

Online pénztárgép, kasszafiók, bankkártya terminál, hőpapír

Az ár tartalmazza a beüzemelés és betanítás díját!

Induló vállalkozásoknak :  mert csomagban jobban megéri !

173.913 Ft
165.220 Ft + ÁFA ( 209.830 Ft )
8.693 Ft 5%
Az akció időtartama: 2022. 01. 27. - 2023. 12. 31.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

START csomagunk tartalma:

·         Online pénztárgép  / Casbox base típusú modern pénztárgép/

·         Hordozható bankkártya terminál  /Havi és bérletí díj nélkül ! /

·         Kasszafiók  /Fekete, strapabíró, fém belső sínnel, méret: 405 x350x100 mm, RJ11, 12V /

·         Hőpapír csomag (10 db)

·         Beüzemelés, betanítás

STRAT csomagunk választása esetén 1 munkanapon belül élesítjük a pénztárgépét (üzembehelyezési kód * megléte esetén) amit a bankkártya terminállal együtt át tud venni üzletünkben. A pénztárgép átvételekor a kártyaterminál szerződést is azonnal megkötjük (személyes jelenlét szükséges).

A bankkártya terminál a szerződést követő 3-5napon belül aktív lesz és fogadhat kártyás fizetéseket az ország egész területén havi és bérleti díj nélkül. Startra kész csomagunkkal vállalkozása többet érhet el, időt és pénzt spórolhat! Mindent elintézhet egy helyen!

·         A CashBox base típusú pénztárgép

 A ma elérhető pénztárgépek közül az egyik legfejlettebb. Könnyen használható bármilyen kis és közepes forgalmú üzletben (max 650 nyugta/nap átlagban), Egyszerű és gyors a papírtekercs cseréje. Vonalkódolvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre. A pénztárgép 57,5mm széles termo nyomtatóval rendelkezik (22 sor nyomtatására képes másodpercenként).

·         Kasszafiók C3540

A kapott összeg elhelyezését segíti a kompakt méretű, pénztartó kasszafiók, mely szervizes segítség nélkül összekapcsolható a pénztárgéppel. Kulccsal zárható. A kassza masszív , strapabíró. Anyaga: fém. Belső kialakítás: 8 fém pénz és 4 papír pénz tárolására alkalmas, ami kivehető és átrendezhető. Szín: fekete. Súly: 5,4 kg . Méret: 405x350x100 mm

·         Terminál :

 Az online pénztárgép mellé olyan elektronikus fizetésre alkalmas eszközt kínálunk, ami teljesen havidíjmentes. Nincs terminál bérleti díj, nincs számlavezetési díj és nincs kártyaterminál SIM havi díj. Ez a hordozható bankkártya terminál érintésmentes kártyás fizetéseket is fogad a többi ismert kártya azonosítási forma mellett. A POS terminálon okos telefonnal történő érintésmentes fizetési módot is fogadhatunk. A bankkártya terminál azonnali jóváírással egy ingyenes számlára dolgozik. A kártya terminál mellé biztosított VISA Business bankkártya segítségével fizethet beszállítói felé, így mentesül az átutalás vagy a készpénzfelvétel díjaitól. Hozzon egy okos döntést és csökkentse vállalkozása terheit, mert tudja, csomagban mindig kedvezőbb!  

*Üzembehelyezési kódot a NAV-tól kell ígényelni ügyfélkapun keresztül adószámra

Fontos! Pénztárgépet átadni és postázni jogszabályi előírás alapján kizárólag a vállalkozás kódjával történő beüzemelés után érvényes adatkapcsolattal (szerződéssel) áll módunkban. Ehhez elengedhetetlen, hogy feltudjuk Önnel venni a kapcsolatot, a további adat és irat egyeztetés miatt. Szíves megértésüket köszönjük!

Hasonló termékek

Elérhető

Start Zöldséges csomag

209.937 Ft 199.441 Ft + ÁFA (253.290 Ft)